Kaosyoga jubilerar

Kaosyoga jubilerar

Det var idag för ett år sedan som jag sparkade ut kaosyoga i cyberrymden.

Ständigt producerad under påfrestade omständigheter och med låga krav på kvalitet, simmade textmassorna ut i stora världen och där har de stannat och förökat sig. Inte för att så många sett dem. Men ändå.

Och jag gillar ju kaosyogavärlden, med alla bristningar, brödsmulor på golvet, stökiga garderober och tålamodsprövningar. Det är den jag är och där jag är och det är kul att kunna se tillbaka på mitt lilla, korta men fantastiska liv. Se hur Folke klippte sig själv, när Bosse äntligen började gå, när Ville tappade sin första tand, när Krille förklarade valbardernas funktion, sorgen när Håkan avlivades och all musik som spelats i bilen på väg hem från jobbet med helgen i sikte. Och ibland fick jag till och med tid över för att skriva om sådant som jag funderat mycket på, som inte har något direkt med familj och barn att göra, utan mest kan ses som ett statement, bara så där.

Får jag inte skriva så är livet inte riktigt lika roligt. Så jag lär nog fortsätta ett tag till.

Men vad säger du? Står du ut?

Det hade varit kul om du gjorde det, det måste jag tillstå.

Ska vi säga så här: Om du lovar att hänga kvar ett tag till, så skriver du ett litet mail till mig, och så skickar jag hem en liten kaosyogapresent från Evas butik till dig. Eller till någon annan. Jag måste lotta förstår du, jag kan inte slänga ut hur många fina mugg… eh, jag menar presenter som helst. Så rik är jag inte, jag har ju trots allt tre barn att föda.

Så, skicka ett mail till lise@kaosyoga.se, så får du kanske en liten sak tillbaka.

Eller så vann någon annan och då får du ingenting, mer än vetskapen om glädjen som ditt mail skapade. Men fortsätt gärna att titta in i kaosyogavärlden då och då. Det uppskattar jag.

Stevie Wonder – Happy Birthday