Tre saker som gör mig glad på en fredag

När jag kom hem idag så hände tre saker som gjorde en redan bra dag (it’s friiiiiiidaaaayyyyy, ya’ll!) ännu bättre. Låt mig presentera dem för dig lite snabbt nu innan middagen:

SONY DSC

Men hello there, lilla postlådan! När jag gick från bilen med kassar med fredagsmaten, skolväskor om pojkarna ”glömde” ta med sig i farten, handväska och en pulka i handen så vittjade jag även postlådan, bläckfisk som en är. Och vad fanns där? Pennor från Japan som jag beställde får några veckor sedan. Pennor från JAPAN. Ursäkta mig, men jag måste bara: wieeeeeee!!

SONY DSC

Och dessutom: Körv. Låt mig slå fast en sak. Körv är fan bra skit, och denna körven på bilden – jag älskar den jäveln. Lång, smal och torkad. Ingen äcklig röksmak, ingen kladdig hemmagjord falukorv som är lite stabbig i konsistensen utan en välgjord, lufttorkad och stabil salami med integritet. Den gör mig glad.

SONY DSC

Och till sist: alkohol. Eller, f’låt, lite trevligt vin till maten, menar jag. Titta vilken fin box jag fick av min man när han om hem. Tydligen funkar vinet utmärkt att lagras (hahahaha). Att han köpt den minst lika mycket för sin egen skull, det gör inget. Det är som när jag köper en bra bok till Krille som jag gärna själv vill läsa. Det är en present som gör två glada.

Se, det var tre saker på bild som gjort mig lycklig i dag. Alla tre sakerna kan köpas för pengar, vilket väl gör mig till en material girl, men å andra sidan är det väl en välsignelse att kunna bli in i hjärtat glad för saker som en kan köpa för pengar? Kay Pollack säger att man kan välja glädje. Jag väljer att se materialism som en styrka.

Ha en fin fredag nu!

Puss!

P.S. Förresten, du kanske är intresserad av lite bonusmaterial? I så fall skulle jag kunna ge dig några av de bilderna som jag brände av i köket när jag skulle posera med körven – exakt HUR awakward är det btw, men herregud, allt för konsten flickor. Allt för konsten.

Jag känner att det vore väl egoistiskt att hålla inne med dem. Det är ju fredag och allt och både du och jag ser ju att den ser ut som en smal penis som är inte sett tvål och vatten på länge, alternativt drabbats av någon mindre åtråvärd könssjukdom (som om det finns någon åtråvärd dito?), men vad vet jag om dina preferenser? Se det som lite extra godis bara.

Jag ger dig: Kaosyoga och körven – extramaterialet, aka körvfrossan.

SONY DSC

”Och vem är du?”

SONY DSC

Eeeuuw, lite för nära munnen för att det ska kännas okej, va?

SONY DSC

Jag och körven, we go way back alltså.

SONY DSC

”Njjjaa…”

SONY DSC

Här ser jag bara tokig ut. Som om jag aldrig sett körv förr. Men det har jag ju.