Veckans fredagslåt

Nu är min första arbetsvecka efter semestern till ända och ironiskt nog känns det som om jag aldrig varit i större behov av helg än idag. Och då var vår semester ändå otroligt vilsam.

Denna första veckas återgång till löneslavandet har fått mig att krisa rejält och jag gjort att jag har umgåtts med funderingar kring detaljer som meningen med livet, den bästa uppväxten för ett barn, att hitta och följa sitt kall i livet och så vidare. Jag antar att det bara kommer att dröja några ytterligare dagar innan jag till fullo är lydigt återanpasssad till vårt västerländska materialistiska samhälle som jag trivdes fint i före semestern, men tills dess så ska det bli otroligt skönt med en sensommarhelg. En härvaro-helg ska jag ha.

Och så är det ju för sjutton konsert om två veckor! Hardcore Superstar och Mustasch spelar på en fin liten rockfestival i Falkenberg, tillsammans med en del lokala förmågor. Bara det kan liksom besvara frågor om livets mening, känner jag när jag tänker efter.

Hardcore Superstar – My Good Reputation

Trevlig helg!