Skate or die

Skate or die

Jag hade, till skillnad från många sommarsömniga bloggar, tänkt att verkligen uppdatera skiten ur Kaosyoga nu på semestern. Varje dag. Jag behöver ingen bloggsemester, tvärtom, nu har jag ju mycket mer tid att skriva, tänker jag. Kaosyoga ska hållas pigg!

Men igår fick jag inte till det. Det beror på dålig planering såklart, som en sann storasyster tar jag alltid fullt ansvar för mina handlingar, men också på att vi hade besök på kvällen. En fantastiskt rolig kväll, med sådana vänner i våra liv som vi hade besök av igår så ordnar sig allt. Allt. Vi åt grillat och panna cotta med pistagenötter och hallon som jag lyckats få Louie och Ville att hjälpa till att plocka, jag ger mig inte med min natur-agenda som du märker. Att uppdraget lyckades beror troligtvis på att jag lockade med att vi skulle skejta till hallonstället och stanna till vid rampen på väg hem. Då gick det bra, och desserten blev god. Barnarbete är underskattat ändå.

SONY DSC

Och på tal om skate: Ville och Louie gick på skateskola i en och en halv timma i kväll, vid surfhaket du vet. En ganska behaglig upplevelse för alla inblandade. Det är det du ser på översta bilden. Ville hade kittats med ny bräda häromdagen eftersom hans far hävdade att han ”verkligen behöver ny, bättre utrustning”, med en emfas som en kort sekund fick mig att undra hur pojken överhuvudtaget klarat att överleva utan fram tills nu. Och om det berodde på materialet eller stämningen eller den sköna kursledaren vet jag inte, men Ville fick mer eller mindre tvingas av rampen när det var dags att åka hem.

SONY DSC

Nu är det dags för film och godis, och i morgon drar vi till Borås för att kolla djur.

Livet är fint.