Shameless

Shameless

Hej gobit! Jag beklagar min bloggtystnad, jag mailade en bild från min telefon som jag skulle använda till ett inlägg igår (om böcker, gäääsp gääääsp) men mitt mailkonto var tydligen överfullt – det är ofta det, samma fenomen som soppåse/tvättkorg/posthögen irl. Tja, då gick det inte att föra över bilden och då tappade jag sugen och sket i att skriva ett inlägg.

Så var det med det.

Men idag har jag rensat inboxen och därmed undanröjt det lilla gruskornet som tydligen stjälpte hela bloggskrivar-vagnen igår. Och jag skiter i att berätta om böckerna, det var en helvetes massa böcker, så kan jag säga, både skönlitterära och fackböcker, ’nuff said om det. Men jag kan berätta om en tv-serie istället: Shameless. Vi har bara sett några avsnitt och den är stereotyp och glorifierar fattigdom och det finns en helvetes massa avsnitt så den kanske snart tappar i fart, humor, koncentration och charm, vad vet jag. Men just nu är den väldigt underhållande. Stökig, glad, charmig och pillimarisk. Finns på Netflix. Se den!

Och så en sak till: Richard Söderberg och Malena Ernman hyllades som årets homo respektive hetro på QX-galan igår. Det gör mig glad att goda, omtänksamma, starka människor som gör världen bättre får den uppmärksamheten. Lite ljum medvind i den här kalla världen, det är de väl värda.

Styrkan de ligger inne med, liksom. Awesome.

11138129_10153826514760731_8930272757987501571_n