Saker som andra människor inte gör

Saker som andra människor inte gör

Du vet hur vissa saker kan vara konstiga som sjutton, men efter en tid, när man sett dem tillräckligt ofta så slutar en reagera? En blir liksom van och avtrubbad och reagerar inte på det längre. Lite så är det med att min man alltid – oavsett väder och årstid – går ut och hämtar posten på sock. Alltid. Regn, snö, hagel. Inget får Krille att ta på skorna.

Så plötsligt en dag så är det som om en ser det för första gågnen. Som om en sovit i 15 år och överraskas av insikten om vilka märkliga, märkliga fenomen som finns alldeles jämte en. Varje dag. Jag var bara tvungen att fota.

Jag menar, jag kan ju diskutera SDs framfart eller massan i svarta hål i all oändlighet, men om vi ska vara helt ärliga du och jag, så har jag ju ett livs levande stort mysterium alldeles jämte mig.