Make a pile

I går pratade jag ju om Aretha som en universalmedicin de luxe mot allehanda depressioner och frustrationer. Eftersom jag till min natur är en generös människa så ska jag bjuda på ytterligare ett tips. Detta är en lite mildare variant, en snabbfix för mindre svackor, alternativt en avledningsmanöver om det är så att du vill undvika göra något tråkigt som någon ber dig om, tex vika tvätt. Väldigt användbart för alla oss som lever ofullkomliga liv i en ofullkomlig värld, alltså.

Make a pile.

SONY DSC

Vi körde den själva för en liten stund sedan, innan pojkarna skulle lägga sig. I vårt fall, som den fempersonersfamilj vi är så kör vi en sorts inverterad ”halv special”. Krille var moset, Vilmer var brödet, jag var körven, Folke ketchupen och Bo var senap. Det funkade perfekt, det gör det varje gång. Alla skrattar och tjoar och blir på gott humör. Folke glömde att han var ilsk pga inte fick se Wildkids en gång till och Krille glömde att jag hade lovat att fixa tvätten. Whop whop.

Notera också att jag såg till att bara ha de två lättaste avkommorna ovanpå mig, och det var tungt nog. Vilmer däremot, han fick ta en del tyngd på sin spensliga nioårskropp. Men så ser han en smula stressad ut också. Å andra sidan glömde han av att han nyss var arg på Folke för att Folke bråkade om Wildkids och… ja, oavsett. Det funkar i alla fall.

Make a pile.