Lugn lördag

Lugn lördag

Typiskt. Just när jag har TID att blogga, då händer inget. Men när jag springer för fullt och relationerar (nytt ord – vassego SAOL), diskuterar, förfäras och upprörs både i verkliga livet och på den sociala mediescenen så att hjärnan nästan sprängs om jag inte får lätta på trycket, då HINNER jag inte blogga.

Well, det har varit en fin dag idag. Det är ganska skönt när det är lugnt i skallen. Bilden ovan visar var jag suttit och vad jag gjort hela dagen. Lite som Ferdinand under korkeken. Jag har tittat lite på gråsparvarna utanför fönstret också – jag har blivit lite av en crazy-bird-lady på sistone, jag är helt uppslukad av att se till att alla stackars fåglar får mat och rätt mat och ju fler fåglar som äter utanför mitt köksfönster desto bättre mår jag. Och så har jag fnissat åt minnet av Deadpool och lyssnat på sista avsittet av Creepypodden. Det enda jag läst är dagens krönika av Fredrik Virtanen och Jan Gradvalls essä om Max Martin.

SONY DSC

Fin! Fin så in i helvete.

Och så tog jag mig en svängom med Bob till den där dansbandslåten med Black Jack. Vete sjutton var energin kom ifrån. Jag gillar inte ens dansband. Bosse förstod det unika i situationen och passade på att föreviga svängomen.

SONY DSC

Det var väl allt, typ. Fascinerande vilka enorma skillnader i energiåtgång som jag jobbat fram mellan vardag och helg. Antingen har jag fullt adrenalinpåslag, eller så har jag knappt puls. Jaja. Men nu ska vi till vänner och käka. Kanske kan jag uppnå nåt mellanting där?