Life hack no 1

Life hack no 1

Första arbetsveckan kom som en käftsmäll och lämnade en ömmande käkmuskulatur efter sig. Möjligtvis beroende på att jag biter ihop mina tänder för hårt när jag sover och troligtvis inte för att veckan verkligen formerades till en varelse som gick fram och faktiskt slog mig i ansiktet, men ändå. Den satte spår.

Men nu är det lördag och livet leker igen. Sömnskulden som jag hade med mig in i helgen pga en vecka med Left Overs andra säsong (bara ett avsnitt kvar nu) botade jag genom att sova länge som en tonåring efter att vi haft trivsamt besök av vår förlängda familj Lindbloms. Krille och Vilmer har varit i Falkenberg och lekt batterister och jag har suttit och skrivit och lyssnat på Creepypodden hela eftermiddagen vilket hade till följd att jag nästan sket ner mig där jag satt på köksstolen när Ville öppnade ytterdörren och klampade in. Fantastiskt bra pod Werner fixat. Om du gillar nära-skita-ner-dig-upplevelser.

Nu ska vi snart bege oss till Lindbloms igen, för att fira att Louie fyllt tio år. Det är en sann rikedom att ha så fina och kloka vänner som grannar, och väldigt smidigt också – bara att knalla dit och hem, enkelt att sticka hem och hämta mer vin – f’låt, menar såklart godis, GODIS för sjutton – om det skulle råka ta slut i det andra huset. Att alltid ha någon som en kan lämna barnen till om en ska klippa sig, och att alltid ha som kan rädda en när mjölken är slut och en inte orkar sticka och handla, det är en ynnest. Lindbloms är världens bästa life hack alla kategorier.

En lite försenat grattis på födelsedagen, bästa goa Louie. Fortsätt vara den du är. Och fortsätt skriva för sjutton gubbar!

Nu: dusch.

SONY DSC