Veckans fredagslåt

Denna veckan råkade Vilmer klippa av mig en decimeterlång bit av mitt hår när jag skulle hjälpa honom med läxorna. Krille skojade sedan till det och limmade på den som mustasch på Folke. Mitt i alla nerkissade Bossekalsonger har tvättmaskinen börjat läcka vatten på ett oroande sätt och som grädde på moset ryckte jag (i frustration?) sönder luckan till torktumlaren igår. Den kanske går att laga. Kanske. Jag har dessutom fått ytterligare en påminnelse från biblioteket på en bok jag inte hittar.

Och ja just det, ikväll visade det sig att Bosse ringde upp min chef som satt i direktsändning på kristallengalan.

Joråsåatte.

Nu ska det bli skönt med helg.

Avenged Sevenfold – Hail to the King

(Avenged Sevenfold har släppt nytt, men – need I say – den är inte ens särskilt bra.)