Monday bloody monday

Monday bloody monday

Ett dygn på Mercurius tas ca 1408 timmar, vilket motsvarar i runda slängar en måndag på jorden. Det läste jag på Facebook idag.

Couldn’t agree more.

Denna måndag har lidit av regn, onda fötter och två dagars bakfylla som elakt nog ackumulerat sig istället för att ta ut varandra. Som om bakfyllor NÅNSIN gjort det men ja, en hade kanske hoppats. Min hälsostatus beror på trevligt party i storstaden igår, så det priset betalar jag visserligen gärna, men det gör ju inte priset mindre… kostsamt. Och hade jag kul i går på röda mattor med höga klackar och bubbel i glaset, så tog verkligheten idag inte hänsyn till det så himla mycket. Storhandling, dammsugning, tvätt, matlagning, gympapåsepackning och uppackning genomleds i en jäkla fart när jag kom hem, varav det senaste definitivt var det värsta. Jag hatar att packa upp. Hatar. Hej och välkommen tillbaka till den verklighet som du lyckades fly för ett dygn, sa livet och lät regnet ösa ner på kuddarna som jag glömt ute på pergolan.

De med, ja. Fan också.

Desto roligare var dock denna lilla konversation och visade upp ett spännande sätt att hantera ickenöjda via sociala medier. Tänk vad roligt de måste haft, de som skapade en konto som skulle uppfattas som McDonalds kundtjänst. Kudos!

facebook_1441045708571

Nä, nu drar jag fram godisskålen och ett avsnitt Narcos så att den här jävla dan kan få dö med någon form av stil.