Livets mysterier

Livets mysterier

Jag är 41 och jag känner starkt att det finns vissa saker som jag aldrig helt och fullt kommer att förstå, hur länge jag än lever. Hur rymden kan vara oändlig och expanderande samtidigt, till exempel. Eller hur en fjärde och en femte dimension funkar. Jävla kluriga tankenötter att knäcka. Men varför gå över ån efter vatten? Vi har ju en rad svårlösta mysterier på närmare ort också, nämligen människor. Och kanske speciellt en människa. Att förstå hur denne någon i huset fungerar, alltså jag går bet. Jag har dock gjort mitt bästa för att tolka det hela nedan. Men fattar, det gör jag inte.

SONY DSC

 

1.”Nämen här är nog stället där jag ska lägga Sunefilmen som jag har i handen. Av alla lådor och filmsamlingar som finns i huset, så lägger jag den på just den här pretto/show-off/snobb-bokstapeln eftersom den råkade vara närmast den hand som jag höll filmen i.”

SONY DSC

2.”Nu har bytt toarulle. Så här ska toarullen vara. Ja vaddå, är det nåt fel på det eller?”

SONY DSC

3.”Man kan med fördel låta de två stora bitarna som blev över när man byggde skejthopp till kidsen bara… tja sällskapa hoppet lite så där snyggt random utspritt. I minst tre veckor.”

SONY DSC

4.”Nä men om jag låter den här tomkartongen som jag fick i näven efter att ha tagit hand om innehållet stå och marinera i hallen en vecka, så upplöses den nog av sig själv sen.”

SONY DSC

5.”Oj då, är tandkrämen slut? Aja, jag tar väl Bosses bamsetandkräm istället. Om det går att hämta en ny tandkrämstub för vuxenbruk i förrådet? Njae, det vete fan. Tror inte det. Det är nog lika bra att borsta vidare med fruktsmaken här.”

SONY DSC

6.”Jo men det kan vara vettigt att öppna en ny mjölk direkt utan att kolla om någon annan redan är öppnad. Att det sedan visar sig att vi tack vare detta har exakt 1,7 dl mjölk kvar i kylen trots att det ser ut som om vi har tre liter, och att ungarna därför får grädde på havregrynsgröten på morgonen, det har ju inte med saken att göra”

Va? Fattar du? Nä eller hur? Det är ett jävla mysterium hur denne någon funkar, that’s for sure.

Well well. Tur att han är så förbannat bra i sängen.