Livet i kvadrater

Jag älskar bilder men har alldeles för få väggar i mitt hus för att kunna njuta av dem på väggen i den utsträckning som jag vill. Ett kvadratiskt funkishus med öppen planlösning har tacklat undan vanliga, släta väggar till fördel för ingen vägg alls. Eller fönster. Och finns det inget fönster så finns det en dörr eller en tv eller en bokhylla. Eller ett fönster till. Det finns verkligen inte många platser som jag kan belamra med bilder som gör mig glad.

Och förutom platsbristen, så är jag kräsen när det gäller bilder. Jag gillar inte vanliga porträtt. Traditionella familjebilder tagna hos en fotograf är inte alls min pryl. Jag gillar när det är mer äkta, lite ruffare och sant. Jag vill ha levande bilder. Mer vardag kaosyoga-style.

Så jag löste det genom att plocka ner en tavla och istället printa ut ett gäng instagrambilder från mitt och Krilles konton via Printasquare. Perfekt. Massor av bilder, ca 100 st, på ett och samma ställe. Bilder från alla möjliga situationer, knasiga, roliga, fula, äkta. Kaosyoga-vardag-style.

Jag har fått ännu mer liv i mitt hem. Jag är nöjd.

Och för protokollet: Detta är enda gången det är ok att göra collage av instagrambilder.

SONY DSC